Verbouw


Heeft u een verbouwing groot of klein dan bent u bij mij aan het goede adres. Service en kwaliteit staan op de eerste plaats.

Een verbouwing is vaak een hele opgave, maar met goed overleg vooraf kunnen we samen een gewenst plan maken en ervoor zorgen dat u een mooi en kwalitief goed eindresultaat krijgt. Of u zelf wel of niet mee helpt is voor mij geen probleem, ons motto is dan ook ; alles kan - de klant is koning !!.

Bij timmerwerken kunt u denken aan het plaatsen of renoveren van een overstek, aftimmeren en plaatsen van (Velux) dakvensters, architaven, plinten en alle soorten koven. Diverse carports en overkappingen standaard of naar eigen ontwerp, kan ik voor u realiseren. Kortom alle denkbare (af)timmerwerken in of rond uw huis.

Ik verricht ook dagelijks veelvoorkomende werkzaamheden als onderhoudswerk, schadeherstel en vervanging, verbeteringen of aanpassingen. Een nieuwe deur plaatsen, een houten raamkozijn vervangen, stormschade herstellen, een serre of bijkeuken aanbouwen, ook deze werkzaamheden krijgen net zoveel aandacht als een nieuw- of verbouwproject

Eigenlijk kunt u bij ons voor allerlei klussen terecht, staat uw klus hier toevallig niet vermeld dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Mocht u behoefte hebben aan advies of het praktisch vormgeven van uw plannen dan denk ik hierin graag met u mee. Goed advies is belangrijk en kan u naast heel veel kopzorgen ook geld en tijd schelen.

Mocht u denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies