Renovatie


Heeft u plannen voor het renoveren van uw huis?

Bent u aan het overwegen uw huis te laten renoveren? Dan bent u bij Bouwbedrijf Henk Bos aan het juiste adres. Bouwbedrijf Henk Bos is namelijk ook inzetbaar als aannemer voor renovatiewerkzaamheden aan o.a. uw huis, aanbouw, dak, keuken slaapkamers en badkamer. Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er graag achter wat uw wensen en behoeften zijn. Neem vrijblijvend contact met op op.

Een woningrenovatie is een grote klus waarbij veel dingen om de hoek komen kijken. Wij zorgen er echter voor dat dit hele traject bij u inzichtelijk wordt. Dat doen we door alle stappen uitgebreid met u te bespreken en u precies op de hoogte te houden van de vorderingen. Voorafgaand aan de renovatie, gaan we rustig met u zitten om onder het genot van een kop koffie of thee alle wensen en ideeën door te spreken. Wij stellen aan de hand van dat gesprek ook een offerte voor u op. Dit doen we zodat zowel u als Bouwbedrijf Henk Bos niet voor verrassingen komt te staan.

Bij grote klussen maken wij gebruik van ons betrouwbare, omvangrijke netwerk. Zo stellen wij alles in het werk om de woningrenovatie voor u zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Onze diensten houden overigens niet op aan het einde van de dag: wij zijn altijd bereikbaar in het geval van vragen en zorgen er ook voor dat wij de werkplek voortdurend netjes achterlaten.

Mocht u denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies